Woocommerce hosting

csWebHosted is dé specialist in Woocommerce hosting.

Vaak vormt uw website of online applicatie het hart van uw bedrijf. Wat echter steeds meer ontbreekt is de kennis om deze 100% up-to-date, veilig en online te houden.

Met Managed Woocommerce hosting van csWebHosted bent u daar wél van verzekerd. Wij richten de server in, onderhouden en monitoren deze. U bent daarbij altijd voorzien van de meest recente software en beveiligingsupdates.

Persoonlijke service

Bereikbaar zijn, problemen oplossen en snel antwoord op je vragen, dat vinden wij belangrijk in onze hostingservice.

Kwaliteit

Wij draaien alleen met kwalitatief hoogwaardige apparatuur. Wij doen niet aan budgethosting. Kwaliteit voor alles. Zo garanderen wij dat uw server doet wat hij moet doen: online, snel, veilig en bereikbaar zijn én blijven.

Kostenbesparend

Door uw hosting beter in te richten werkt dit voor u kostenbesparend. Zo heeft u de kosten van hosting via csWebHosted snel terugverdiend.

Infrastuctuur

Uw managed hosting dienst wordt ondergebracht in een gerenommeerd datacenter in Nederland. Hypermodern en 100% duurzaam.

DDoS-protectie

Alle servers hebben uitstekende een DDoS-protectie. Dit komt ten goede aan de stabiliteit van uw server, waardoor u géén downtime ondervindt.

Managed VPS

vanaf €40,00 p/maand

Managed dedicated server

vanaf €100,00 p/maand